Splošni Pogoji

Splošni Pogoji Uporabe

Dobrodošli na spletni strani Zakon o Dohodnini. Ti splošni pogoji uporabe urejajo vašo uporabo naše spletne strani in storitev. Z uporabo naše spletne strani se strinjate s spodaj navedenimi pogoji.

1. Zbiranje Podatkov
Na naši spletni strani zbiramo sledeče osebne podatke:

 • Ime in priimek
 • Elektronski naslov
 • Druge informacije, ki so potrebne za povezovanje preko e-pošte

Zbiranje osebnih podatkov je skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

2. Uporaba Zbranih Podatkov
Vaše podatke uporabljamo za naslednje namene:

 • Zagotavljanje, vzdrževanje in izboljšanje naših storitev
 • Pošiljanje informacij preko elektronske pošte, če se prijavite na naše novice ali marketinške kampanje
 • Personalizacija uporabniške izkušnje
 • Analiza uporabe naše spletne strani

3. Oglaševanje
Na naši spletni strani se lahko pojavijo oglasi Google Ads ali oglasi iz privatnega sektorja. Uporabniki morajo biti seznanjeni, da ti oglasi lahko zbirajo in uporabljajo anonimne podatke o uporabniških interakcijah.

4. Piškotki
Naša spletna stran uporablja piškotke za zbiranje podatkov o vaši uporabi naše strani ter za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik, ko obiščete našo spletno stran.

Piškotek je majhna datoteka, ki ga spletno mesto, ki ga obiščete, pošlje brskalniku. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Tako je lahko vaš naslednji obisk istega mesta bolj uporaben in lažji. Piškotki imajo pomembno vlogo. Uporaba spleta bi bila brez njih znatno manj prijetna.

Piškotke uporabljamo za štetje obiskov ter za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani.

5. Pravice Uporabnikov
Uporabniki imajo pravico do:

 • Dostopa do svojih osebnih podatkov
 • Popravka svojih osebnih podatkov
 • Izbrisa svojih osebnih podatkov
 • Omejitve obdelave svojih osebnih podatkov
 • Prenosljivosti podatkov
 • Ugovora obdelavi osebnih podatkov

Za uveljavitev teh pravic se lahko obrnete na nas preko kontaktnih podatkov navedenih na naši spletni strani.

Vsak posameznik, lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva popoln izbris podatkov pridobljenih s piškotki in sicer tako, da navede točne podatke na podlagi katerih je mogoče izbrisati podatke. Vsak posameznik ima tudi v svojem brskalniku možnost izbrisati piškotke.

V primeru, da bi želeli nadalje obdelovati podatke pridobljene s piškotki za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, da bo lahko podal privolitev za takšen namen obdelave.

Spletna stran hrani pridobljene podatke posameznikov s skrbnostjo dobrega gospodarja in le z namenom obveščanja in izvajanja dejanj za katera je posameznik podal izrecno soglasje, brez namena pridobivanja posebnih informacij iz osebnih podatkov posameznikov. Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic.

6. Spremembe Splošnih Pogojev
Pridržujemo si pravico do spremembe teh splošnih pogojev kadar koli brez predhodnega obvestila. Vse spremembe bodo objavljene na naši spletni strani, zato vam svetujemo, da redno preverjate sveže informacije.

Kontaktni Podatki
Če imate kakršnakoli vprašanja ali potrebujete več informacij, prosimo, kontaktirajte nas:

E-naslov: kontakt@zakonodohodnini.si

Zadnja posodobitev: 20. maj 2024